COPTECH
COPPER SOLUTIONS

Proizvodnja, distribucija, prodaja i uvoz, svih tipova kablova i kablovskog pribora, užadi, specijalnih kablova i užadi, yelene tehnologija, sirovina za kablovsku industriju, bakarnih šina i drugih proizvoda

Coptech doo Beograd

Bavimo se proizvodnjom, distribucijom, prodajom i uvozom, svih tipova kablova, specijalnih kablova i provodnika, kablovskog pribora, pocinkovane trake i kablovskih regala, bakarnih šina, sirovina za kablovsku industriju i drugih proizvoda. Strateški smo partner kompanije FKS Jagodina u čijim pogonima proizvcodimo određene tipova kablova, kao i Francuskog NEXANS-a,  jednog od najvećih proizvođača kablova i kablovskog pribora u svetu. Takođe smo ovlašćeni distributer  kompanija: ARISTONCAVI, PENGG-a, KASTRO KABLA i drugih renomiranih proizvođača. Imamo dugogodišnje iskustvo u projektovanju i dizajnu specijalnih kablovskih rešenja kako za energetske tako i za signalne i telekomunikacione kablove i pribor.

Nosioci smo sertifikata ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 i ISO/IEC 27001:2014 ISO 45001:2018. Prepoznatljivi smo na tržištu po širokoj gami kablova koje nudimo, koji se koriste u raznim oblastima od izgradnje stanova, tržnih centara, hidrocentrala, solarnih elektrana, naftne industrije, železnice, avio industrije, a karakterišu nas dobre cene i pouzdani rokovi isporuke. U svakom trenutku na lageru imamo velike količine kablova za brzu isporuku.

Coptech doo Beograd

Misija

Visokim kvalitetom poslovanja, poštujući osnovne društvene i moralne vrednosti, vodeći brigu o zadovoljstvu naših kupaca i zaposlenih, osigurati stalni razvoj firme, vodeći pritom brigu o zaštiti okoline.

Coptech doo Beograd

Vizija

Visokim kvalitetom poslovanja, poštujući osnovne društvene i moralne vrednosti, vodeći brigu o zadovoljstvu naših kupaca i zaposlenih, osigurati stalni razvoj firme, vodeći pritom brigu o zaštiti okoline.

Coptech doo Beograd

Osnovne vrednosti Coptech DOO Beograd

Naša usluga je uvek na visokom nivou i u stalnom napretku. Svakog kupca i dobavljača poštujemo i uvažavamo i nastojimo da izgradimo partnerski odnos. Odgovornim i brzim izvršavanjem preuzetih obaveza održavamo poverenje u nas, kao pouzdanog i poželjnog partnera.
Negujemo dobre međuljudske odnose u firmi na temelju kvalitetne i otvorene komunikacije. Cenimo i tražimo iskrenost i poštenje, kako u odnosu s partnerima, tako i unutar firme. U svakom trenutku smo prepoznatljivi kao ambiciozni i optimistični, vedri i veseli.
Cenimo i podstičemo samostalnost i inicijativu u radu, kreativnost i inovaciju, slobodu u odlučivanju i izražavanju. Očekujemo predanost i zalaganje za dobrobit firme.
Naši napori su usmereni i potrebama društvene zajednice. Porodica je osnova društva, te stoga našu društvenu odgovornost izražavamo prvenstveno kroz brigu za porodicu zaposlenih. Uključeni smo u humanitarne akcije šire zajednice i trudimo se da očuvamo okolinu.